Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Održano Okružno prvenstvo u atletici

05.05.2015.

U organizaciji Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture grada Subotice, na subotičkom Gradskom stadionu održano je Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola. Nadmetali su se takmičari iz 18 osnovnih i svih srednjih škola, u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u šest disciplina i štafeti. Pobednici po disciplinama će 14. maja odmeriti snage na regionalnom takmičenju koje će se održati u Novom Sadu, a najbolji sa tog takmičenju plasiraće se na državno prvenstvo koje će se održati u Brzeću na Kopaoniku.

 9036_1.jpg

Generalni sekretar Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Radoslav Svirčev je, tim povodom, rekao da se danas okupilo više od 300 učesnika i da je to samo prvi deo pošto će se 22. maja održati prvenstvo za učenike od prvog do četvrtog razreda i za učenike petog i šestog razreda.

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac je izrazio zadovoljstvo zbog velikog boroja učesnika na ovom takmičenju.

- U strategiji razvoja sporta koju smo ove godine doneli, školski sport ima posebno mesto sa ciljem da deca imaju mogućnost da se besplatno bave sportom. Lepo je kada jedno školsko takmičenje, poput ovog u atletici, protekne u znaku masovnosti: danas se odazvalo 300 učenika, a na narednom takmičenju koje će se održati uskoro očekujemo isto toliko takmičara. Grad Subotica će uvek podržavati ovakve manifestacije – naglasio je Vjekoslav Ostrogonac.Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
Plaćanje karticama
Informator
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy