Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Vesti iz sporta

Održan „Trimbi 2015”

01.05.2015.

Savez „Sport za sve“, uz podršku resora za sport i omladinu grada Subotice, organizovao je, 1. maja, besplatan „Trimbi 2015“ za sve učesnike koji su, pored rekreacije (šetnja, vožnja bicikla ili rolera), mogli i da osvoje neku od vrednih nagrada. Učestvovalo je više od 360 Subotičana, što je preko 50 posto više u odnosu na prošlu godinu.

9028_1.jpg 

Za najbrže učesnike organizovan je i poligon spretnosti. Učestvovalo je 14 biciklista koji su pokazali svoje umeće. Najbrži na poligonu, u muškoj konkurenciji, bio je Marko Filep (13), sa vremenom 1:08:08 minuta, dok je u ženskoj konkurenciji najspretnija bila Antonija Miškolci (10), sa vremenom 1:30:03 minuta. Pobednici su nagrađeni slatkim paketom fabrike čokolada i bombona „Pionir“.

Resor za sport se pobrinuo da se dodeli pet bicikala, ali uručeno je i niz utešnih nagrada, kao i posebne nagrade za najmlađeg i najstarijeg učesnika. Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac, podelio je srećnim dobitnicima (Stefan Dimitrioski, Minja Babić, Filip Bjelan, Šomođi Marta, Džamić Vladimir) pet novih bicikala.

Najmlađi učesnik „Trimbija“ koji je stazu prešao peške je Vasilije Marjanov, dok je najmlađi učesnik koji je stazu od Subotice do Palića prešao biciklom Maksim Kockar. Najstariji učesnik „Trimbija“ je Lošonski Ištvan koji ima 94 godine. Vlasnik najstarijeg bicikla na „Trimbiju“ je Siđi Ištvan čiji је bicikl proizveden 1936. godine. Oni su nagrađani specijalnim poklonima od starne organizatora manifestacije.


Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Međunarodni festival pozorišta za decu   (22.09.2019.-27.09.2019.)