Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

OBAVEŠTENJE o podnetom zahtevu za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta: Izgradnja crpne stanice i platoa na području UPOV Palić, MZ“Palić“

26.01.2015.

Služba za zaštitu životne sredine i održivi razvoj , Sekretarijata za lokalni ekonomski razvoj, privredu, poljoprivredu, komunalne poslove i zaštitu životne sredine Grada Subotica na osnovu člana 20. i 30.  Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu (“Službeni Glasnik RS” br.1365/04, 36/09) objavljuje:

                                                 OBAVEŠTENJE

Nosilac projekta  JKP „VODOVOD i KANALIZACIJA“ Subotica, Trg Lazara Nešića br.9/A podneo je zahtev za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu  projekta: Izgradnja crpne stanice i platoa na području UPOV Palić, MZ “Palić“ , na katastarskoj parceli 6510/1 ko Palić, koju je izradilo preduzeče ZAVOD ZA VODOPRIVREDU DOO SUBOTICA, Trg Lazara Nešića 9/A.
Javni uvid u predmetnu Studiju može se izvršiti u  prostorojama Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj,  II sprat soba 226 , svakog radnog dana od 10-12 časova  od 30.01.2015. do 20 02. 2015.,  a javna prezentacija Studije  održaće se  23 2.2015.godine u 12 časova u prostorijama Službe.

Preuzmite tekst studije (PDF)

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>