Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

JK „Palić” domaćin Prvenstva jugoistočne Evrope u jedrenju

07.05.2014.

Osmo Prvenstvo jugoistočne Evrope u jedrenju za juniore do 15 godina u klasi „optimist” održaće se od 8. do 11. maja na Paliću, a takmičenje će biti praćeno Festivalom jedrenja sa bogatim zabavnim i kulturno-umetničkim programom, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare u Medija-centru Gradske kuće.

7992_1.jpg

Član Gradskog veća zadužen za sport, turizam i omladinu Vjekoslav Ostrogonac je, tim povodom, ocenio da će to biti lep i veliki događaj, s obzirom na to da je već prijavljeno oko 100 takmičara iz šest zemalja.

- Osim sportskog, predstojeća manifestacija je značajna i za turističku promociju Palića. Regata je osmišljena kao jedan festival jedrenja koji će biti propraćen bogatim zabavnim i kulturno-umetničkim programom, istakao je Vjekoslav Ostrogonac.

Kao i Prvomajska regata, i predstojeće Prvenstvo jugoistočne Evrope boduje se za državno prvenstvo pa se očekuje jaka konkurencija kako domaćih tako i inostranih takmičara, rekao je Karolj Gergić, predsednik Jedriličarskog kluba (JK) „Palić”.

- Ovu regatu osmislio je naš nedavno preminuli predsednik Zoltan Nemet i u njegovu čast tokom prvog dana jedrenja dodeliće se trofej Nemet Zoltana, naglasio je Gergić.

Za predstojeće takmičenje, JK „Palić” je prijavio sedam takmičara u uzrastu od 8 do 12 godina i, kako je rečeno, očekuje dobre rezultate.

Desetog maja će biti održan i Festival jedrenja na Velikoj terasi gde će od 11 časova biti organizovane izložbe jedrilica, čamaca i automobila, muzički nastupi i nastupi kulturno-umetničkih društava.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop