Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Otvoren Sajam obrazovanja

15.04.2014.

U fiskulturnoj sali Tehničke škole „Ivan Sarić” počeo je dvodnevni Sajam obrazovanja na kojem se predstavljaju sve srednje škole iz Subotice i Bačke Topole, više fakulteta i visokih strukovnih škola, a svoje štandove imaju i Nacionalna služba za zapošljavanje, Infostud, Klub „Mesečina” i Dom učenika Subotica. Organizator Sajma obrazovanja je Aktiv direktora subotičkih srednjih škola.

7943_1.jpg

Otvaranju Sajma obrazovanja prisustvovali su načelnik Školske uprave Sombor Borislav Staničkov i Blaško Stantić, član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanja.

Sajam obrazovanja je prilika da se učenici osmih razreda, kao i đaci završnih razreda srednjih škola upoznaju sa obrazovnim profilima koje škole i fakulteti nude.

Srednje škole su uz pomoć svojih učenika pripremile prezentacije kako bi potencijalne učenika upoznali sa svojim radom i obrazovnim profilima

U ime Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Sajam je otvorio načelnik Školske uprave Sombor, Borislav Stanički, koji je ocenio manifestaciju kao značajnu za opredeljivanje za životni poziv što predstavlja jednu od prekretnica za svakog učenika.

On smatra da je važno da se u ovaj proces na adekvatan način uključe svi subjekti, kako bi se mladim ljudima pomoglo u donošenju odluke o budućem zanimanju.

Sajam obrazovanja u Subotici se održava deseti put, a po peti put domaćin je Tehnička škola „Ivan Sarić”. Sajam je danas otvoren do 18 časova, a sutra od 9 do 16 časova.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop