Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Veče kamerne muzike

10.02.2014.

U utorak, 11. februara 2014. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće održaće se kjoncert kamerne muzike na kome će nastupiti učenici muzičkih škola iz Subotice, Maribora i Osijeka. Veče kamerne muzike počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan.

7715_1.jpg

Na pres-konferenciji, upriličenoj tim povodom u Medija-centru Gradske kuće, pomoćnik gradonačelnika zadužen za međunarodnu saradnju i regionalni razvoj, Siniša Babičković, rekao je da će dvogodišnja saradnja muzičkih škola iz Subotice i Osijeka ove godine biti upotpunjena nastupom učenika muzičke škole iz Maribora. On je istakao da je ova trojna saradnja između muzičkih škola iz Subotice, Hrvatske i Slovenije značajna za učenike i njihove profesore pre svega zbog razmene iskustava.

Na sutrašnjem koncertu će se predstaviti kvartet klarineta iz klase profesora Lasla Barata „SU kvartet”, kvintet limenih duvača „Fanfare” i duvački oktet „Sliding SU band” iz klase profesora Karolja Tokodija, trio saksofona iz klase Jasne Jovićević, ansambl tamburaša iz klase Milana Pridraškog i klavirski trio „Schubert” iz klase Tamare Marković. Na početku koncerta, kao podrška mladima, nastupiće gudački trio iz VI razreda niže Muzičke škole.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop