Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Vesti iz sporta

Potpisan ugovor za semafor na Gradskom stadionu

17.09.2013.

Mesec dana od početka radova na uređenju Gradskog stadiona primetno je da stadion poprima lepši izgled. Kompletno se renovira ulaz na zapadnu tribinu stadiona tj biletarnica za prodaju ulaznica. Na zidove je postavljen stiropor, zaštitna mreža i bavalit. Sledi izlivanje betonske podloge i popravka krova. Zamenjeni su i popravljeni svi oluci na zapadnoj tribini a u toku je farbanje zaštitne ograde kao i samih tribina.

7218_1.jpg

Nakon nekoliko godina i trava se pravilno tretirala. Posejana je nova količina kvalitetne trave uz garanciju i kontrolu stručnih lica a bačena je i neophodna količina đubriva kako bi travnatio teren na proleće poprimio mnogo bolji izgled. Osposobljeni su i ofarbani odvodni kanali okosamog terena i zamenjene bunarske pumpe za vodu.

Ono što je najvažnije uz pomoć Pokrajinkog sekretarijata za sport i omladinu obezbeđena su 2 miliona dinara za nabavku i postavljanje novog semafora na Gradski stadion. Danas je i zvanično potpisan Ugovor između Grada Subotice iPokrajinskog sekretarijata. Odmah će se krenuti sa procedurom odabira izvođača ali se sada sasvim realno može očekivati da do utakmice sa Crvenom Zvezdom na proleće, kako je bilo planirano, semafor bude postavljen i stavljen u funkciju.

Resor za sport Grada Subotice, po planu će u januaru raspisati tender za postavljanje novih stolicana celoj dužini zapadne tribine. Posebno raduje vest da pored gradskih i pokrajinskih struktura i Fudbalski savez Srbije ima name4ru da deo sredstava koje u vidu pomoći dobija od UEFA usmeri konačno i na uređenje stadiona u Subotici.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Međunarodni festival pozorišta za decu   (22.09.2019.-27.09.2019.)