Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

„Muzičko putovanje“

16.07.2013.

- U okviru koncertne turneje pod nazivom ’Muzičko putovanje’, umetnici iz Švajcarske, Segedina i Subotice će u petak, 19. jula 2013. godine, od 19.30 časova nastupiti u Velikoj većnici Gradske kuće, najavio je, na današnjoj pres-konferenciji, Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

7018_1.jpg

Uz podsećanje da je kao i kod svih koncerata koje organizuje grad Subotica ulaz besplatan, on je pozvao Subotičane da dođu i uživaju jer će, kako je rekao, to biti izuzetan koncert kamerne muzike.

- Na koncertu će nastupiti Olivija Eredija, mezosopran, trombonista Andreas Bečart, pijanistkinja Doroća Marošvari i pijanista Ištvan Slovjak. Eredija i Bečart su rođeni u Švajcarskoj, Marošvari u Segedinu, a Slovjak u Subotici. Slovjak je u Subotici završio osnovnu i srednju muzičku školu, a 1999. godine je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Znam ga od malih nogu i veoma mi je drago što će doći u Suboticu posle dugo godina i svirati na koncertu, istakao je Miloš Nikolić.

On je kazao da u avgustu neće biti koncerata zbog sezone godišnjih odmora i da će se kulturna dešavanja u gradu znatno pojačati u septembru, kada se obeležava Dan grada.

Pored Subotice, umetnici će u okviru koncertne turneje „Muzičko putovanje“ nastupiti i u Švajcarskoj i Mađarskoj. Na programu će, između ostalog, biti Brams, Hidas i Ligeti.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop