Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Koncert za harfu i violončelo

25.06.2013.

Veče kamerne muzike održaće se sutra, od 20 časova, u katedrali Sv. Terezije Avilske. Publika će imati priliku da čuje dela poznatih stranih i domaćih kompozitora (Belini, Saint-Saens, Andres, Turnier, Tošić, Tedeski), koja će izvesti Ivana Pavlović na harfi i Kristina Sabo Tokodi na violončelu. Ovo je još jedan koncert u organizaciji Gradskog veća za kulturu u okviru koncertne sezone pod pokroviteljstvom grada Subotice. Program počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

6981_1.jpg

- Reč je o specifičnoj muzici u spoju ova dva instrumenta koja će sjajno zvučati u akustici subotičke katedrale, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

Ivana Pavlović je solo harfista Orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i član Vojvođanskog simfonijskog orkestra. Trenutno je na doktorskim studijama na FMU u klasi Ljiljane Nestorovske.

Kristina Sabo Tokodi je solo čelista Orkestra opere SNP u Novom Sadu i Vojvođanskih simfoničara. Studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Imre Kalmana, a specijalizirala na FMU u klasi Dejana Božića.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>