Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Koncert „Šansona”

03.04.2013.

- U petak, 5. aprila 2013. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće održaće se koncert „Šansona” - Aleksandar Dujin orkestra. Koncert „Šansona” počinje u 20 časova, a ulaz je, kao i kod svih koncerata koje organizuje grad Subotica, slobodan, saopštio je na konferenciji za novinare, održanoj danas u Medija-centru Gradske kuće, član Gradskog veća zadužen za kulturu Miloš Nikolić.

6691_1.jpg

Šansona je muzika nastala u Francuskoj pre stotinak godina, na ulici, da bi kasnije „prešla” u zatvorene prostore i tokom godina postala deo opšte svetske kulture i baštine, kazao je kompozitor i pijanista Aleksandar Dujin.

- Moja želja je bila da napravim paralelu između francuske šansone – muzike Šarla Aznavura, Žilber Bekoa i Edit Pjaf, i našeg najvećeg izvođača ovog muzičkog žanra – Dragana Stojnića. Solisti na koncertu će biti Vanja Manić Matić, koja će na francuskom jeziku doneti sve te predivne tonove francuske klasične šansone, i Zoran Šandorov, koji će izvesti program Dragana Stojnića, istakao je Dujin.

On je rekao da će na koncertu „Šansona” učestvovati i dve mlade Subotičanke, učesnice nedavno održanog festivala „Dani frankofonije” u Novom Sadu, koje će izvesti po jednu numeru na francuskom jeziku.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop