Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra

06.03.2013.

- U okviru ranije najavljene koncertne sezone i ovog meseca organizujemo koncert ozbiljne muzike. Povodom 8. marta, Dana žena u nedelju, 10. marta 2013. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće predstaviće se Vojvođanski simfonijski orkestar. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je, kao i kod svih prethodnih koncerata u organizaciji grada Subotice, slobodan, najavio je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće član Gradskog veća zadužen za kulturu Miloš Nikolić.

6615_1.jpg

Direktor i šef dirigent Vojvođanskog simfonijskog orkestra Berislav Skenderović je rekao da će se truditi da se koncerti Vojvođanskog simfonijskog orkestra repriziraju u Subotici i da je ovaj orkestar poslednji put u Subotici imao koncert 13. novembra 2011. godine povodom obeležavanja 43. godišnjice Radio Subotice.

- Koncert zakazan za 10. mart je, u stvari, poklon našim sugrađankama povodom 8. marta. Na ovom koncertu će nastupiti najtalentovaniji solisti koje imamo u Vojvodini, a to su Irena Josifoska, na violončelu, i Robert Lakatoš, na violini. Josifoska će izvesti Rokoko varijacije Čajkovskog, a Lakatoš čuveni Bramsov violinski koncert u D-duru. Za dirigentskim pultom će biti mladi dirigent Opere srpskog narodnog pozorišta Mikica Jevtić, istakao je Berislav Skenderović.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop