Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Program „Ruski album“

14.02.2013.

- U Velikoj većnici Gradske kuće u ponedeljak, 18. februara 2013. godine, održaće se program 'Ruski album' tokom koga će biti predstavljena muzika romantizma najpoznatijih ruskih i slovenskih autora. Koncert počinje u 20 časova a ulaz je besplatan, najavio je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

6544_1.jpg

On je istakao da u programu učestvuju gost sa moskovskog Konzervatorijuma, pijanista Vladimir Ogarkov, i operska solistkinja Zorica Belić, iz Novog Sada.

- Profesor Ogarkov radi i na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek klavir i prestižno je ime u klasičnoj muzici. Na programu će biti dela kompozitora Korsakova, Čajkovskog i Rahmanjinova, ali i Šopena. Cilj 'Ruskog albuma' je animacija kulturne saradnje umetnika Rusije i Srbije, sa mnogo međunarodnih motiva, pre svega u kulturno-istorijskoj riznici nasleđa ovih naroda, istakao je Nikolić.

On je podsetio da će svi koncerti klasične muzike u organizaciji grada Subotice, u koncertnoj sezoni koja će trajati do juna ove godine, biti besplatni. Prema njegovim rečima, u Subotici će uskoro gostovati Oktet beogradske filharmonije.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop