Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Gabor Sagmajster ponovo startuje na Dakar reliju

02.01.2013.

Još tri dana je ostalo do starta prestižnog Dakar relija koji startuje 5 januara iz Lime glavnog grada Perua. Gabor Sagmajster ponovo će se naći u konkurenciji 190 motorista koji će pokušati da završe 14 etapa ukušpne dužine od preko 8.000 kilometara. Reli se vozi od 5.-20. januara kroz tri zemlje južne Amerike. Startuje se iz Lime glavnog grada Perua, zatim karavan prelazi u Argentinu da bi najuspešniji prošli kroz cilj koji će biti u srcu Čilea u njegovom glavnom gradu, Santjagu.

6468_1.jpg

Ovo je šesti Dakar reli na kojem učestvuje Subotički motorista - Primarni zadatak mi je da završim dakar 2013, to jest da dođem na cilj. Prošle godine sam jurio plasman želeći da napravim što bolje vreme, na moju žalost motor je otkazao već petog dana pa sam morao da odustanem. Da bih bio uspešan moram znati kada treba i otpustiti gas, završiti svih 14 etapa koliko traje maratonski reli. Dobro sam se pripremio i verujem da uz iskustvo koje posedujem, i naravno ako motor izdrži, na kraju mogu biti ispod 50 mesta u ukupnom plasmanu svih motorista. I ove godine vozim KTM od 450 kubika koji je veoma dobro pripremio mehaničar Kajzer Torsten. - istakao je Sagmajster.

Da bi se ponovo našao na startu Dakar relija, Gaboru su pomogli pre svega Euro Petrol, Grad Subotica, Ministarstvo sporta i omladine Republike Srbije, Ministarstvo Vojvodine, SAT - Trakt, kao i mnogi drugi. Ove godine Sagmajster neće biti jedini iz Srbije na Dakar reliju, jer će se u konkurenciji automobilista, prvi put u istoriji, takmičiti Kraljevčani Bojan Milovanović i Darko Veljković, koji će voziti Opel Antaru.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop