Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Podrška Mirni Radulović iz Hale sportova

17.01.2013.

- Pozivam Subotičane da se u nedelju, 20. januara 2013. godine godine, od  20 časova, u što većem broju okupimo u subotičkoj Hali sportova, da organizovano pratimo televizijski prenos superfinala takmičenja ‘Prvi glas Srbije’ i pružimo podršku našoj sugrađanki Mirni Radulović da izbori pobedu. Ulaz u Halu sportova je besplatan, emisija počinje u 21 čas i uz druženje, navijanje i glasanje zajedno ćemo je pratiti preko video-bima, rekao je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

6450_1.jpg

Uz čestitke na plasmanu u superfinale „Prvоg glasа Srbije”, on je izrazio uverenje da će njegova bivša učenica Mirna Radulović svojim glasom oduševiti i Evropu i svet.

- Mirnin uspeh i plasman u superfinale još mi je draži jer je ona moja bivša učenica na violini, u Muzičkoj školi. Igrom slučaja čuo sam je kako peva i već tada sam bio siguran da će se time baviti u životu. Mirna je svojim glasom zadivila sve u našoj zemlji, a siguran sam da će oduševiti i Evropu i svet. Mislim da bi bilo dobro da Hala sportova u nedelju bude prepuna, da pokažemo Mirni da smo uz nju i da joj našim glasovima omogućimo pobedu, naglasio je Miloš Nikolić.

Kristina Jakovljević, Mirnina majka, zahvalila se svima koji podržavaju Mirnu. Ona je rekla da je prvobitna ideja bila da se Subotičani u nedelju, 20. januara, okupe u centru grada, na Trgu slobode i preko video-bima isprate superfinale „Prvоg glasа Srbije”.

- Čuli smo da će u nedelju biti nevreme, pa smo odlučili da svi zajedno finale ispratimo u Hali sportova. Zahvaljujem se profesoru Milošu Nikoliću koji je prvi pokazao razmevanje za sve naše potrebe, a samim tim i lokalnoj samoupravi koja nam je izašla u susret i omogućila da više građana prisustvuje ovom spektaklu. Mirna je u velikim pripremama, mnogo radi i nadam se da će nam podariti nove i autentičnije interpretacije pesama koje je dobila za nastup u superfinalu. Želja nam je da u nedelju u Hali sportova prisustvuje što veći broj naših sugrađana, da se svi družimo, da u pozitivnj atmosferi odgledamo emisiju, pošaljemo po koju poruku i da se, ako bude trebalo, zajedno radujemo i proslavimo njenu pobedu, kazala je Kristina Jakovljević.

Svojim raskošnim glasom Mirna Radulović je oduševila i žiri, i sve one koji prate muzički šou „Prvi glas Srbije”. Ova mlada Subotičanka pokazala je izuzetne glasovne mogućnosti koje je prepoznala i publika zahvaljujući čijim glasovima je Mirna ostvarila plasman u superfinale u kojem će se u nedelju, 20. januara, nadmetati sa Nevenom Božović i Sarom Jovanović.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop