Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

20.12.2012.

Subotička filharmonija će i ove godine, u skladu sa svojom lepom tradicijom, 30. decembara, u Velikoj većnici Gradske kuće, sa početkom u 20 časova, održati svečani Novogodišnji koncert, saopštio je danas, na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, predsednik Subotičke filharmonije Miroslav Jovančić.

6406_1.jpg

- Ovaj put na programu našeg gradskog orkestra naći će se, pored omiljenih numera Johana Štrausa, i dela Čajkovskog, Šuberta, Deliba, Griga, Bramsa, Kalmara i Ofenbaha. Izvešće se i popularni valcer Uspavane lepotice Čajkovskog, retko izvođeni Bramsov mađarski ples br. 10, a iz svite Edvarda Griga Per Gint izvešće se, između ostalih, numere U pećini Gorskog kralja i Solveigina pesma, istakao je Jovančić.

On je kazao da Filharmonija za bis sprema i numeru iznenađenja. Za dirigentskim pultom Subotičke filharmonije, rekao je, stajaće maestro Stanko Jovanović, naš dragi gost iz Beograda koji je svojim nastupom na prošlogodišnjim novogodišnjim koncertima oduševio publiku kao i sam orkestar.

- Pevaće naša poznata vokalna solistkinja Gordana Vidaković, koja je svojim nastupom sa Subotičkom filharmonijom na koncertu organizovanom povodom Dana grada Subotice, ove godine, izazvala nepodeljeno oduševljenje više hiljada posetilaca. Drugi solista, Geza Kučera mlađi, svojim muziciranjem će ulepšati nastup Gordane Vidaković, a on je ujedno i aranžer numera koje će izvoditi. Novogodišnjim koncertom, Subotička filharmonija odaje zahvalnost svojoj vernoj i sve brojnijoj publici, na način koji joj najviše i priliči, muziciranjem, naglasio je Miroslav Jovančić.

Cena ulaznice za Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije je 1.000 dinara. Karte se od sutra mogu kupiti u Suvenirnici Gradske kuće.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop