Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Susret profesionalnih pozorišta lutaka Srbije

26.11.2012.

- Subotičko Dečje pozorište će od 26. do 29. novembra 2012. godine biti domaćin 43. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije. Festival je osnovan 1960. godine, njegovo održavanje je iz poznatih razloga izostalo nekoliko godina, a svake godine neki drugi grad u kome postoji i radi lutkarsko pozorište domaćin je tog festivala. Naš grad je poslednji put bio domaćin pre deset godina, a mi smo još prošle godine najavili da ćemo, ukoliko naše Dečje pozorište bude otvoreno, biti domaćini ovih susreta, rekla je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće direktorka subotičkog Dečjeg pozorišta Marta Stamenković Aroksalaši.

6362_1.jpg

Ona je kazala da je svečano otvaranje večeras, u 19 časova u Dečjem pozorištu i da susreti počinju izložbom studenata Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda.

- Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda će tokom festivala, tačnije u sredu, 28. novembra, u 16 časova, predstaviti svoje radove, a Festival večeras, u 19 časova i 30 minuta, otvara predstava „Dah” subotičkog Dečjeg pozorišta, istakla je Marta Stamenković Aroksalaši.

Osim Dečjeg pozorišta, na festivalu će nastupiti Pozorište za decu Kragujevac, Narodno pozorište „Toša Jovanović“ lutkarska scena, iz Zrenjanina, Pozorište lutaka Niš, Pozorište mladih Novi Sad, Malo pozorište „Duško Radović“ Beograd i Pozorište lutaka „Pinokio“ Zemun.

Svečano zatvaranje i dodela nagrada zakazano je za četvrtak, 29. novembar 2012. godine, od 20 časova. Održavanje 43. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije Minisrtarstvo kulture i informisanja podržalo je sa 500.000 dinara, a grad Subotica sa 100.000 dinara. Karte za predstave koštaju 150 dinara.

Program 43. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije možete dapogledate ovde.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop