Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Koncert mlade pijanistkinje Jovane Radovanović

05.11.2012.

U okviru koncertne sezone u organizaciji grada Subotice, u petak, 9. novembra 2012. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće biće održan koncert pijanistkinje Jovane Radovanović iz Kragujevca. Koncert počinje u 19 časova i 30 minuta. Ulaz je slobodan.

6293_1.jpg

- Koncertna sezona u organizaciji Grada otvorena je 11. oktobra kada je u Velikoj većnici Gradske kuće gostovao jedan od najcenjenijih pijanista današnjice Aleksandar Madžar. Kao što sam i obećao, u našem gradu će nastupati najkvalitetniji kadar u klasičnoj muzici. Jovana Radovanović je mlada, talentovana umetnica kojoj tek predstoji uspešna karijera, istakao je, na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, Miloš Niklolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

Profesorica klavira u subotičkoj Muzičkoj školi Mirna Mirkov Stes je rekla da je koncertna sezona koju planira član Gradskog veća i profesor violine Miloš Nikolić veoma važna za našu sredinu jer pored eminentnih pedagoga i istaknutih umetnika podržava i mlade talente, kao što je Jovana Radovanović.

- Jovana Radovanović dolazi iz Kragujevca, školovala se na akademiji u Ukrajini gde je i doktorirala na instrumentu klaviru. Na koncertu u Velikoj većnici Gradske kuće odsviraće njen doktorski resital koji će sadržati kapitalna dela Rahmanjinova, Mocarta i Baha, kazala je Mirna Mirkov Stes.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop