Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Prijem kick boxera Spartaka

20.09.2012.

Kick bokseri Spartaka Obrad Cvijanović i Miloš Keljanović osvojili s srebrnu i bronzanu medalju na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Kick boksu u Bratislavi. Tim povodom Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport priredio je prijem za uspešne subotičke sportiste. Nemanja je istakao veliki uspeh dvojice mladih sportista, koji su u lepom svetlu predstavili naš grad. Obrad je već stipendista grada Subotice i to je jedan od pokazatelja da je pravilno napravljen odabir sportista za stipendije. Posle velikog uspeha i osvajanja svetske medalje i drugi mladi sportista će u narednom periodu postati stipendista grada.

6206_1.jpg

Više o samom takmičenju rekli su mladi sportisti. Obrad Cvijanović je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora do 91kg u Low Kicku - Svetsko prvenstvo održano je u Bratislavi (Slovačka). Učestvovalo je preko 1600 takmičara, među kojima je Srbija bila odlična i zauzela drugo mesto po broju medalja odmah iza Rusije. U borbi za medalju savldao sam Ukrajinca u četvrtfinalu, zatim Bugarina u polufinalu. U borbi za najsjajnije odličje poražen sam od člana naše reprezentacije.

Miloš Keljanović Osvojio je bronzanu medalju u juniorskoj kategoriji do 71kg u K1. - U borbi za medalju u četvrtfinalu sam savladao takmičara iz Portugalije u jednoj teškoj borbi. U polufinalu sam se borio sa domaćim kick boksreom iz Slovačke gde sam poražen mada mislim da sam oštećen od strane sudija u tom meču. Želja mi je u narednoim periodu da uđem u seniorsku reprezentaciju, mislim da imam kvaliteta za to.

Obojica takmičara su istakla da imaju dobre uslove za nesmetane treninge i rad u Subotici, pogotovo posle renoviranja sale i ringa koji se nalazi u sklopu Hale sportova.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop