Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Prijem delegacija reprezentacija učesnica turnira Ćele Vilotić

07.09.2012.

Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport Subotice primio je danas predstavnike reprezentacija učesnike memorijalnog turnira Stevan Ćele Vilotić.

6200_1.jpg

- Veliko mi je zadovoljstvo da se ovaj turnor ponovo održava u našem gradu. Drago mi je što je interesovanje za turnir sve veće i veće, i zahvaljujem se svim selekcijama koje učestvuju. Među njima ima svakako nekoliko reprezentacija koji su nam stalni gosti, a oni su u stvari već i postali domaćini turnira. Sve reprezentacije su upravo na ovim turnirima stvarale buduće seniorske reprezentativce, nadam se da će tako biti i sa ovom generacijom. Moram ovom prilikom da se zahvalim Fudbalskom Savezu Srbije i veoma dobrom i uspešnom saradnjom sa njima u mnogim projektima kao i sa familijom Stevana Vilotića koji su naši dragi gosti za vreme ovog sada već devetnaestog turnira po redu. - rekao je Nemanja Simović.

Svetlana Vučić Vilotić, ćerka čika Ćeleta, zahvalila se na lepom prijemu, ali se i zahvalila organizatorima, gradu Subotici i svim učesnicima na tome što već devetnaest godina kroz memorijalne turnire čuvaju uspomenu na njenog oca. Ispred reprezentacije Srbije govorio je Igor Gačić, tim menađer ove selekcije, koji je istakao da je ovo možda i najjači turnir za ovu kategoriju u Evropi, da konstatno postoje pritisci najpoznatijih reprezentacija da učestvuju na njemu, te podvukao sjajnu podrušku Subotice i familije Vučić-Vilotić.

Nakon zvaničnog dela prijema gosti su uživali u lepotama Gradske kuće, obišli su Veliku većnicu, ali i kancelariju Nemanje Simovića koja, brojnim fotografijama i trofejima priča svežiju sportsku istoriju Subotice.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop