Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Delegacija ŽFK Spartak na prijemu u AP Vojvodini

06.09.2012.

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinka Čobanu, primila je igračice, stručni štab i rukovodstvo ŽFK „Spartak" iz Subotice, povodom njihovog plasmana u grupno takmičenje Lige šampiona za žene za 2012/2013. godinu. Istaknuto je da je ovo kruna dosadašnjih uspeha koje je ostvarila ova generacija nadarenih sportistkinja, koje su pored odbrane titule prvaka nacionalnog prvenstva Prve lige za žene, osvojile i ovogodišnji nacionalni kup. Takmičenje u Ligi šampiona za žene započinju 26 septembra utakmicom protiv Geteborgu na Gradskom stadionu u Subotici.

6199_1.jpg

Čestitajući mladim sportiskinjama na ostvarenim rezultatima, resorna sekretarka Čobanu je naglasila da su one primer od kojih se može učiti, odnosno da svojim trudom i radom potvrđuju da timski rad ne može da ostane bez rezultata. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kontinuirano i sistematski radi na unapređenju i afirmaciji ženskog sporta u Vojvodini, naglasila je Čobanu. Takmičiti se u tako visoko rangiranom evropskom takmičenju predstavlja istorijski uspeh ne samo ovog ženskog tima, nego i našeg sporta u celini, istakla je Čobanu.

Član gradskog veća Subotice zadužen za sport Nemanja Simović, zahvalio je na pomoći koju je Sekretarijat za sport i omladinu pružio u saniranju sedišta fudbalskog stadiona u ovom gradu, koji koriste ne samo ženski, već i muški fudbalski klub „Spartak" koji se takmiči u supreligi, ali i jedan od najboljih atletskih klubova u Srbiji.

Ispred ŽFK „Spartak" Zoran Arsić zahvalio je na podršci i podsetio da se radi o najstarijem klubu u Vojvodini, osnovanom 20. maja 1970. godine, odmah nakon osnivanja zemunske „Sloge". Objasnio je i da je klub sačinio šestogodišnju strategiju razvoja kojom je predviđeno da budu prvaci bar četiri naredne godine. Prema njegovim rečima potrebna im je pomoć resornog sekretarijata jer su prvi put postignuti rezultati iznad organizacionih i materijalnih mogućnosti kluba i objektivnih mogućnosti grada Subotice, koji ima preko 150 sportskih kolektiva. On je zvanično uručio poziv resornoj sekretarki Marinki Čobanu da prisutvuje utakmicama u Subotici i Geteborgu.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop