Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Dobra saradnja grada i USAID

24.02.2011.

U okviru planirane posete Vojvodini, direktorka misije USAID Susan Fritz,  direktor kancelarije za ekonomski razvoj Michael Metzler i gospodin Siniša Čađo su posetili Suboticu.

6072_1.jpg

Delegaciju je primio gradonačelnik, gospodin Saša Vučinićem sa saradnicima. Tema sastanka je bila dosadašnja saradnja, mogućnosti za nastavak saradnje, upoznavanje sa opštom durštveno-političkom situacijom i kako se ona reflektuje na razvoj grada.

Lokalna samouprava Subotice i Američka organizacija za međunarodni razvoj USAID uspešno sarađuju već deset godina, a obostrani je interes da Subotica učestvuje u budućim projektima ove organizacije, zaključak je današnjeg sastanka rukovodstva grada i USAID-a. Za deset godina uspešne saradnje, USAID je podržao desetinu subotičkih projekata koji su na taj način dobili pomoć vrednu 2 miliona evra. Neki od projekata kojima je Američka organizacija za međunarodni razvoj pružila podršku su Gradski uslužni centar i kancelarija za Lokalni ekonomski razvoj. Direktorka misije USAID u Srbiji zaključila je da je podrška uglavnom usmeravana u polje ekonomije, ali je pružena podrška i u nekim drugim oblastima kao što je delovanje u vanrednim situacijama. Gradonačelnik Subotice je istakao, zahvaljujući na dosadašnjoj pomoći, da je naš grad spreman za dalju saradnju sa ovom organizacijom na programima i projekatima koje USAID podržava. Delegacija USAID posetila je i Gradski uslužni centar i kancelarija za Lokalni ekonomski razvoj, čijem funkcionisanju su takođe pružili podršku u ranijem periodu.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>