Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Dupli koncert kamernog orkestra Subotičke filharmonije

10.08.2012.

Kamerni orkestar Subotičke filharmonije će u nedelju 12. avgusta 2012. godine održati dva koncerta. Prvi koncert, koji se realizuje u saradnji sa preduzećem ‘Park Palić, održaće se u Muzičkom paviljonu na Paliću, sa početkom u 17 časova. Drugi koncert je u Gerontološkom centru, od 19 časova, i ovaj nastup je poklon Subotičke filharmonije svojim starijim sugrađanima, izjavio je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, Miroslav Jovančić, predsednik Subotičke filharmonije.

6047_1.jpg

Prema njegovim rečima, oba koncerta zamišljena su kao oživljavanje lepih tradicija Subotičke filharmonije, kao što su nedeljni koncerti na Paliću i nastupi u humanitarne svrhe.

- Na programu su dela Štrausa, Lehara, Kalmana, Karaklajića i teme iz mjuzikla My Fair Lady, La paloma... Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i posete nastupe Subotičke filharmonije, kazao je Jovančić, i dodao da su oba koncerta otvorenog tipa, odnosno da se ulaz neće naplaćivati.

Vesna Pajić, v.d. direktora Gerontološkog centra Subotica, istakla je da se Gerontološki centar, kao socijano zdravstvena ustanova koja zbrinjava naše najstarije sugrađane, kako one koji borave u domskim objektima tako i one koji žive u svojim domovaćinstvima trudi da njihov život učini kvalitetnijim i sadržajnijim.

- Organizujemo različite aktivnosti i trudimo se da za svakog nađemo nešto što je interesantno. Zato smo, pored svih onih aktivnosti koje već realizujemo, prihvatili ovako lepu ideju Subotičke filharmonije da i najstarijim sugrađanima koji žive u našim domskim objektima, i koji imaju ovu sferu interesovanja, pružimo nešto najkvalitetnije, rekla je Vesna Pajić, i podsetila da je u Gerontološkom centru već gostovala Beogradska filharmonija.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop