Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Svečano otvoren Nis Palić Open 2012

25.07.2012.

Večeras je zvanično otvoren teniski turnir "Nis Palić Open 2012" sa nagradnim fondom od 10.000 dolara. Ovaj deveti po redu Palić Open organizovan je ponovo sa velikim naporima TK Palić 1878 uz pomoć dugogodišnjih partnera Teniskog Saveza Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Grada Subotice tj resora za sport kao i drugih sponzora koji su nesebično pomogli da se ovaj sportski događaj nesmetano održi.

5993_1.jpg

Na otvaranju sve učesnike pozdravio je Miodrag Bardić, predsednik Organizacionog odbora, koji je svim učesnicama poželeo puno sreće na turniru. Zahvalio se sponzorima i Gradu Subotici na nesebičnoj podršci koja im je neophodna za organizaciju ovakvog događaja.

Turnir je svečano otvorio Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport. - Želeo bih pre svega da se zahvalim TK Palić što su nam i ove godine omogućili da pratimo kvalitetne teniske mečeve i što su se ponovo potrudili da vrhunski organizuju i ovaj deveti po redu Palić Open. Drago mi je da među takmičarkaman ima veliki broj devojaka koje su ponovo na turniru i koje se vraćaju u naš grad. Želim svima vama da uživate u kvalitetnim mečevima u ovom divnom ambijentu teniskih terena na Paliću.

U glavnom žrebu singla učestvuju 32 teniserke iz preko deset zemalja od kojih su 22 ušle direktno a 10 igračica je popunjeno iz kvalifikacija gde ih je startovalo preko pedeset. Prvi nosilac na turniru je Jovana Jakšić koja je 399 na ATP listi. Što se tiče konkurencije parova u glavnom žrebu učestvuje 16 parova.

Mečevi se igraju svaki dan na terenima TK Palić od 10h. Finale u singlu na programu je u nedelju 29.07. sa početkom od 11h.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Međunarodni festival fantasy & horror filma (31.10.2019.-03.11.2019.)