Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Vaterpolo reprezentacija Srbije u Subotici

16.07.2012.

Vaterpolo reprezentacija Srbije nalazi se na mini pripremama u Suboticu pred odlazak na Olimpijske igre u Londonu, koje počinju 27. jula. U okviru ovih priprema odigraće zatvorenu trening utakmicu protiv Italije. Domaćin našim delfinima je novi bazen na Prozivci koji pruža idealne uslove za nesmetano treniranje.

5986_1.jpg

Reprezentativce je dočekao novi gradonačelnik Subotice, Modest Dulić koji im je poželeo prijatan boravak u našem gradu, dobre treninge i puno sreće na Olimpijskim igrama.

- Imamo čast i privilegiji da samo u dva meseca od kako smo otvorili bazen ugostimo tri vodeće svetske reprezentacije u vaterpolu. To je naravno velika čast ali i mogućnost da afirmišemo sport. Na ovaj način pomažemo našoj reprezentaciji na putu ka novoj Olimpijskoj medalji, rekao je Modest Dulić.

Uz zahvalnost na srdačnom dočeku, selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić je istakao da je upravo Subotica to što je u ovom trenutku potrebno našim reprezentativcima.

- Do Olimpijskih igara imamo još deset dana, provešćemo nekoliko dana u Subotici i odigrati trening utakmicu sa Italijom, svetskim prvakom. Pored utakmice imaćemo i jedan zajednički trening. Posle toga letimo za Atinu gde ćemo održati četiri zajednička treninga sa Grčkom reprezentacijom, a nakon toga, 24. jula, letimo za London. Pripreme su protekle dosta haotično, tu mislim najviše na povrede i bolesti nekih igrača, tako da neke taktičke stvari nismo uspeli da nadogradimo. Sada su svi zdravi i orni za rad, pokušaćemo da se sustignemo do utakmice sa Mađarskom koja je na programu 29. jula u Londonu. Sve drugo smo dosta dobro odradili, mislim da smo fizički veoma dobro pripremljeni i nadam se najboljem. Uslovi u Subotici su jako dobri, bazen je odlično napravljen. Lično, jako volim bazene sa drvenom konstrukcijom zbog atmosfere u njima, prijatniji je rad jer daje neku toplinu. U Beogradu nemamo takve uslove, radujemo se dolasku ovde i nadam se da ćemo se češće viđati, kazao je Dejan Udovičić.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Međunarodni festival fantasy & horror filma (31.10.2019.-03.11.2019.)