Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

FK Spartak Zlatibor voda započeo sa pripremama

02.07.2012.

FK Spartak Zlatibor voda današnjim prvim treningom zvanično je započeo pripreme za novu sezonu. Zoran Milinković izvršio je prozivku igrača i održao prvi trening. Igrače je prvo pozdravio predsednik kluba Dragan Simović, koji im je poželeo dobar rad i puno sreće u nastupajućoj sezoni.

5983_1.jpg

Održan je i prvi trening na kojem je prisutno bilo čak 38 fudbalera. Pored standardnih prvotimaca koji su odigrali većinu utakmica u prošloj sezoni priključili su se igrači koji su bili na pozajmici i jedan broj igrača na probi. Pripreme su započeli i dvojica novajlija Borko Veselinović i Miljan Ljubenović.

Šef stručnog štaba je Zoran Milinković, koji je produžio saradnju kao i njegov prvi pomoćnik Marko Perović. Za kondiciju igrača i dalje će se brinuti kondicioni trener Zoran Ivanović. Trener golmana neće više biti Mustafa Peštalić koji je sporazumno napustio klub pošto ima ambicija prema inostranom angažmanu. Klub već ima nekoliko alternativa za upražnjeno mesto trenera golmana i veoma brzo će odreagovati.

Spisak igrača na prvoj prvom treningu: Aleksić Branimir, Stijaković Nikola, Mirković Nikola, Kovačević Nikola, Joksimović Milan, Đurđević Stefan, Vojvodić Milan, Đurić Đorđe, Šarac Dino, Kovačević Aleksandar, Despotović Đorđe, Đurđević Fahrudin, Adamović Marko, Antonić Goran, Nosković Aleksandar, Otašević Vladimir, Stevanović Siniša, Puškarić Darko, Bjedov Bojan, Bratić Vidak, Torbica Vladimir, Novaković Borko, Milivojev Miljan, Veselinović Borko, Farkaš Danijel, Ljubenović Miljan, Bokić Miloš, Mezei Nebojša, Radin Milan, Stepanović Uroš, Adamović Goran, Vukoljak Slobodan, Marković Nemanja, Stanojević Marko, Kremenović Bojan, Vidović Nemanja i Dae Yun Seo.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop