Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Gabor Kasa na Olimpijadi u Londonu

02.07.2012.

Subotičanin Gabor Kasa član biciklističkog kluba "Spartak" učestvovaće na Olimpijadi u Londonu, odlukom selektora biciklističke reprezentacije Srbije Radiše Čubrića. Drugi član reprezentacije će biti Ivan Stević iz biciklističkog kluba "Partizan".

5982_1.jpg

Najbolji biciklisti Srbije su proteklih dana bili na pripremama u Vrnjačkoj Banji gde se je selektor odlučio da će Srbiju na Olimpijadi predstavljati Kasa i Stević. Kasa je imao odlične rezultate u poslednje vreme uprkos nekoliko pehova koji su ga pratili. Odlazak na Olimpijadu će biti veliki podstrek za dalji rad ovog mladog bicikliste od kojeg tek očekujemo velike rezultate.

Reprezentacija se seli u Rumuniju gde će učestvovati na trci "Sibiu Tur" od 03-8.jula. Posle Rumunije, Stević i Kasa odlaze na Planicu u olimpijski centar Slovenije gde će ostati na pripremama od 10. do 20. jula. Planirane su dve kontrolne trke u Sloveniji i Mađarskoj. U London Čubrić vodi Stevića i Kasu 24. jula. Drumska trka za muškarce je 28. jula u delu Londona Boks Hil i biće dugačka 250 km. Start je u 10 časova. Stručnjaci kažu da je pravljena za Britanca Kevendiša sjajnog sprintera i zvaničnog šampiona sveta. Stratovaće 145 biciklista iz 63 zemlje. Maksimalan broj vozača, po pet, kvalifikovalo je devet zemalja: SAD, Švajcarska, Holandija, Italija, Velika Britanija, Nemačka, Španija, Australija i Belgija. Srbija je u grupi zemalja koje su kvalifikovale dva vozača na osnovu plasmana na rang listi Evropa tura za nacije.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop