Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Uspešan nastup atletičara u Senti

02.07.2012.

Na gradskom stadionu u Senti održano je mladje pionirsko prvenstvo Srbije na kome su mlade atletičarke Spartaka u konkurenciji protivnica koje su bile strarije od njih i do tri godine uspele da u izuzetno jakoj konkurenciji osvoje treće mesto i bronzanu medalju u disciplini 4x100. Valentina Revid (2001) je pokazala fantastični talenat istrčavši ubedljivo najbržu prvu deonicu i predala kao prva štafetu Beniš Martini (1999) koja je izuzetno borbeno održala početnu prednost i predala štafetu Dunji Jurčak (1999) koja je donela odlučujuću prednost Savanov Bojani (1999) koja do kraja nije dozvolila da ekipa izgubi fantastičnu poziciju i donela je štafetu do postolja i bronzane medalje.

5980_1.jpg

01.Jula mala ali odvažna delegacija Ak Spartak je pokazala da je Subotica grad vrhunske atletike. Na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu po ekstremno visokoj temperaturi (37 C) u trci na 300m Luna Jović Vodana (1998) krunisala je izuzetno uspešni prolećni deo sezone osvojivši srebrnu medalju u velikoj borbi sa rekorderkom Srbije Grujić Jelenom iz novosadkse Vojvodine (1997). Luna je pri tome ostvarila novi lični rekord 41.48 čime se približila rekorderki Srbije na samo nekoliko desetinki sekunde, i pokazala je da već tokom jeseni može da računa da će probiti granicu snova od 41 sekunde.

Štafeta Spartakovih starijih pionirki u sastavu Ilovac 1997, Jović Luna 1998, Bojana Savanov 1999, Ilić Jovana 1997 ostvarila je odlično 5 mesto u trci u kojoj je štafeta Vojvodine (Novi Sad) oborila pionirski rekord srbije za starije Pionirke. Nakon ovog takmičenja postoji mogućnost da će Luna učestvovati na mladje Juniorskom prvenstvu srbije takodje u Kragujevcu, a posle toga Luni sledi zasluženi letnji odmor i nastavak sezone od avgusta do oktobra.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop