Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Kadeti FK Spartak prvi na turniru u Minhenu

24.05.2012.

Kadeti FK Spartak Zlatibor voda učestvovali su na fudbalskom turniru Unicredit Kup koji je održan u Minhenu, uz pokrovitelsjtvo i u organizaciji grada Subotice kao plod dvanaestogodišnje partnerske saradnje između Minhena i Subotice.

5964_1.jpg

Na ovom turniru Subotičani su bili veoma uspešni pošto su nastupili sa dve ekipe i zauzeli prvo i treće mesto. Pored Spartak Zlatibor vode nastupale su ekipe iz Austrije, Poljske, Italije, Belgije i iz više gradova Nemačke.U toku boravka u Minhenu mladi kadeti imali su prijem u gradskoj kući grada Minena kod gospođa Ute Koler, člana gradskog veće zadužene za Sport i omladinu.

U okviru turnira ekipe su bile podeljen u dve grupe sa po 5 ekipa. U grupi A ekipa Spartak I je bio sa ekipama iz Dortmunda, Nurnberga i sa još 2 ekipe iz Minhena. Pobedili su 3 utakmice i odigrali jednu nerešenu sa gol razlikom 14:8. U B grupi pored Spartak II bile su ekipe Berlina, Dingonfilg pored Hanovera, i još dve ekipe iz Minhena. Oni su takođe zabeležili 3 pobede i jednu nerešenu utakmicu gol razlikom 10:5. U eliminacionoj fazi Spartak I je pobedio ekipu Minhena na penale 5:4, dok je Spartaka II bio bolji od Samborela sa 2:1, tako da su se naše dve ekipe našle u polufinalu gde je ekipa Spartak I pobedio posle bolje izvedenih penala sa 6:5 u regularnom je bilo 1:1

Finalna utakmica odigrana je na terenu postavljenom na površini jezera sa velikim video bimom, gde su dve kamere prenosile ovu utakmicu. Spartak I je slavio u finalu sa 3:2. Ceremonija dodele pehara i medalja bila je na štandu Unicredit banke koja je bila glavni pokrovitelj ovog turnira, medalje i pehar lično im je uručio bivša fudbalska legenda Reala, Barselone i Intera Luis Figo, kojii se svakom potpisao na dres.

Turnir je održan na Olympiaparku gde su momci na video bimovima odgledali finale lige šampiona između Bajerna i Čelsija sa oko 75.000 hiljada gledalaca na Olympijskom terenu.

Boravak u Minheni kadeti Spartak Zlatibor vode su iskoristili da odigraju i jednu prijatelljsku utakmicu sa ekipom Unterhahinga, čiji kadeti se takmiče u Bundesligi. Subotičani su taj duel dobili sa dobili sa 5:0 (4:0) Petodnevni boravak u Minhenu deca su iskoristila da pogledaju i mnoge znamenitosti u gradu i posete Alianc arenu, Fan shop i trening kamp Bajerna

Veliki uspeh u Minhenu ostvarili su sledeći momci: Nikola Simović, Stevan Serdar, Bojan Čiča, Nemanja Ćalasan, Jovan Radmilović, Marko Zec, Nikola Banjac, Mario Mijatović, Aleksa Matić, Nenad Vukoičić, Aleksandar Mirkov, Nedo Slavuljica, Aleksandar Milikić, Milutrin Kalinić i Đorđe Ivanović. Trener ekipe bio je Goran Ljubinković, vođa puta Čedo Hajder.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop