Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Prijem vaterpolo saveza Srbije i Mađarske

30.04.2012.

Povodom odigravanja revijalne utakmice vaterpolo reprezentacija Mađarske i Srebije, gradonačelnik Subotice Saša Vučinić sa svojim saradnicima Nemanjom Simovićem i Duškom Guslovom primio je delegacije ove dve selekcije.

5950_1.jpg

- Dozvolite da vas pozdravijm i poželim dobrodošlicu. Retko koji grad je u prilici da ugosti dve najbolje vaterpolo reprezentacije planete, ali mislim da je nekako i prirodno da Subotica bude domaćin ove dve selekcije.Nadam se da će ova današnja utakmica biti uvod za finale Olimpijade. Subotica decenijama čeka zatvoreni bazen i danas je to ostvareno. Drago mi je da će te vi biti prvi koji će uzburkati vodu u našem novom bazenu. Bazen u kojem ćete danas igrati nije najveći u kojem ste do sada igrali, ali je za nas najlepši. Ne mogu da nađem prave reči zahvalnosti što ste se odazvali i ulepšali ovaj dan - rekao je Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice.

Zahvaljujem se gradu što nas ste nas pozvali na otvaranje bazena. Mi u vaterpolo savezu ovo doživljavamo kao veliku stvar za vaterpolo savez Srbije i razvijanje ovog sporta. Pre tri godine ja sam bio kao član delegacije koja je posetila Subotica i tada samo pričalo o mogućnosti izgradnje novog bazena a danas zajedno sa čelnicima grada i vaterpolo savezomMađarske otvaramo novi nazen. Vaterpolo savez Srbije je uvek spreman da pomogne i podrži ovakve manifestacije a pogotovo sa našim prijateljskim savezom Mađarske - istakao je Marko Stepanović sekretar vaterpolo saveza Srbije.

Vaterpolo savez Mađarske zahvalio se na pozivu da uveliča svečano otvaranje novog bazena. Po rečima čelnika saveza veoma rado su se odazvali pozivu i posebno ih raduje što je novi bazen u Subotici, gde će u budućnosti moći da se organizuju zajednički treninzi ove dve reprezentacije.

Selektor reprezentacije Dejan Udovičić istakao je važnost današnjeg dana -Zahvaljujem se na pozivu koji smo dobili od grada Subotice, takođe želim da zahvalim kolegi Denešu koji se rado odazvao pozivu i doveo svoju reprezentaciju u Suboticu, uprkos brojnim obavezama reprezentativaca poslednjih dana. Mislim da je ovo veliki dan za vaterpolo sport u Subotici kao i za naš Savez. Bez ovakvih kvalitetnih zatvorenih bazena nemože biti vrhunskih rezultata. Ovo je jedna od retkih utakmica kada moj kolega Deneš i ja nećemo biti nervozni. Zahvaljujem se na lepim željama da se ove dve reprezentacije sastanu u finalu Olimpijade, to bi bio veliki uspeh za oba Saveza.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop