Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Subotica ima predstavnika u IO Udruženja sportskih novinara Srbije

16.03.2012.

Na Zlatiboru u hotelu Palisad održana je redovna godišnja izborna Skupština Udruženja sportskih novinara Srbije. Na Skupštini je prisustvovalo 20 delegata, koji su predstavljali okružna udruženja i sekcije sportskih novinara iz cele zemlje, među kojima su bili i članovi iz Subotice, novinar Ivan Kajdoči i fotoreporter Dejan Vuković.

5926_1.jpg

Nakon usvajanja izveštaja o proteklom radu i finansijskog izveštaja za 2011g, usvojen je nov statut USNS koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu. Izabrano je novo predsedništvo udruženja. Delegati su jednoglasno podržali kandidaturu dosadašnjeg predsednika Vladimira Dedića, koga je predložilo Udruženje SNS Beograda.

Za generalnog sekretara USNS Dedić je predložio saradnika iz prethodna dva mandata Slobodana Igrutinovića. Izvršni komitet sačinjavaće predsednik Udruženja (Dedić), generalni sekretar (Igrutinović) i članovi: Aleksandar Stefanović (Čačak), Ivan Kajdoči (Subotica), Zorica Đoković (Užice), Goran Stanković (Niš), Stojan Petković (Kraljevo), Sašo Ilijoski (Večernje Novosti), Dejan Stevović (Sportski žurnal), Aleksandar Simić (Studio B) i Predrag Milinković (RTS).

Dedić je naglasio da će glavni zadatak u narednom periodu biti poboljšanje statusa i uslova za rad sportskih novinara, zaštita honorarnih saradnika, učvršćivanje saradnje sa Svetskom i Evropskom asocijacijom sportskih novinara (AIPS i UEPS).

Ovo udruženje je poslednjih godina sve bolje organizovano. Od maja 2011g, po prvi put Srbija ima predstavnika među osam članova Izvršnog odbora novog saziva Evropske Unije sportskih novinara pošto je Peđa Milinković, podpredsednik USNS dobio je čak 26 glasova od 38 zemalja.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop