Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Summer3p festival od 19. do 22. jula na Paliću

10.07.2012.

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare u Medija-centru Gradske kuće Branislav Filipović, menadžer Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš” i Gustav Boršoš, muzički urednik festivala.

5909_1.jpg

Na festivalu će nastupiti neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene: Hedfluks, Kasej Vorn, Mladen Tomić i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ–eva, rekao je Filipović, i dodao da spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

On je kazao da će uz muzički program Summer3p i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

- Tokom festivala biće organizovane sportske, likovne, reciklažne i ekološke radionice, a promovisaće se i tri važne kampanje: ’Stop nasilju!’, ’Sačuvajmo prirodu’ i ’Očistimo jezero Palić’. Izdvojio bih sportsku radionicu, koja će trajati od četvrtka do nedelje, od 16 do 21 čas. Likovna radionica, koju će voditi eminentni subotički slikar Emil Kadirić, takođe će trajati tokom sva četiri festivalska dana, od 17 do 21 čas. Imaćemo i radionicu reciklaže koja će pokazati kako se uz malo mašte mogu napraviti lepe i korisne stvari koje mogu imati i umetničku vrednost, naglasio je Branislav Filipović.

Posetioci festivala imaju mogućnost da besplatno kampuju u Auto kampu, a biće organizovan i besplatan autobuski prevoz koji će polaziti od Železničke stanice (21 i 22 časa), a povratak je u 3.30 i 4.30 časova sa parkinga kod Muškog štranda.

Cena karata u pretprodaji za sva četiri dana iznosi 990 dinara i mogu se kupiti na prodajnim mestima Even tima ili preko sajta www.eventim.rs. Pojedinačne karte prodavaće se pre početka programa na ulazu na Muški štrand po ceni od 380 dinara.

Organizatori Summer3p festivala su nevladina organizacija „AŠC” i Fondacija „Danilo Kiš” iz Subotice.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop