Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Uređenje groblja u MZ "Šupljak"

30.03.2012.

U Mesnoj zajednici „Šupljak“ privodi se kraju uređenje Ludoškog groblja, u okviru čega je predviđena nadogradnja nadstrešnice i klimatizacija mrtvačnice. Sredstva za ove radove obezbedilo je Javno komunalno preduzeće "Pogrebno", u okviru Plana uređenja groblja po kojem se investira u objekte i infrastrukturu u groblju.

5576_1.jpg

Član Gradskog veća zadužena za komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine mr Suzana Dulić je, prilikom obilaska radova, rekla da se uređenje groblja realizuje u dogovoru sa rukovodstvom MZ „Šupljak“. Ona je istakla da je ova investicija posebno značajna zbog činjenice da Ludoško groblje pokriva i teritoriju MZ „Hajdukovo“, koja nema svoje groblje, pa se preminuli sahranjuju u Ludoškom ili Palićkom groblju, kao najbližima.

Direktorka JKP „Pogrebno“ Vesna Prćić je kazala da se MZ „Šupljak“ tokom 2011. godine obratila sa zahtevom da se na postojeću mrtvačnicu nadogradi nadstrešnica, kako bi i u lošim vremenskim prilikama ispraćaj pokojnika mogao da se obavi na dostojanstven način.

- Planirana vrednost investicije je 120.000 dinara, međutim procenjujemo da će ukupan iznos biti znatno niži s obzirom na to da sve radove izvode zaposleni u 'Pogrebnom', rekla je Vesna Prćić.

Ona je naglasila da je u toku i projekat klimatizacije mrtvačnice u Ludoškom groblju i najavila da će se nakon postavljanja klima uređaja i završetka radova na postavljanju nadstrešnice obaviti i molersko-fasaderski radovi, takođe angažovanjem zaposlenih u "Pogrebnom".

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop