Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Juniori kluba dizača tegova Spartak prvaci Vojvodine

11.03.2012.

Desetog marta u Baču je održano Prvenstvo Vojvodine u dizanju tegova za juniore u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. KDT "Spartak" na ovom takmičenju je nastupio u sledećem sastavu: Kajdoči Tivadar, Rožnjik Ervin, Kajdoči Tamaš, Berkeš Robert i Aroksalaši Ervin.

5474_1.jpg

U pojedinačnoj konkurenciji trijica takmičara su osvojili zlatnu medalju, Kajdoči Tivadar u kategoriji 105kg sa ukupno podignutih 295kg (125kg 170 kg), Rožnjik Ervin u kategoriji do 85 kg sa ukupno podignutih 270 kg (120 kg 150 kg) i Kajdoči tamaš u kategoriji do 105 kg sa ukupno podignutih 251 kg (113 138 kg). Berkeš Robert je zauzeo drugo mesto u kategoriji do 77kg sa podignutih 194 kg. (87 107kg), dok je aroksalaši Ervin takmičenje završio na četvrtom mestu sa 170kg (77 93 kg)

U ekipnoj konkurenciji, ekipa KDT Spartak koja je nastupio u sastavu Kajdoči Tivadar, Rožnjik Ervin, Kajdoči Tamaš i Berkeš Robert zauzeli su prvo mesto sa ukupno osvojenih 1166 poena, ispred drugoplasirane ekipe Herkules iz Bača koja je osvojila 951 poena i trećeplasirane ekipe Kamen iz Inđije sa 899 poena. Četvrto mesto pripalo je Radničkom iz Sombora dok je peto mesto zauzeo Srem iz Sremske Mitrovice.

Član Spartaka, Kajdoči Tamaš postavio je dva nova državna rekorda za učenike Osnovnih Škola u kategoriji 94kg i to u disciplini trzaj sa podignutih 113kg i u Olimpijskom biatlonu sa ukupno podignutih 251kg.

Subotičani su uspešno započeli novu takmičarsku sezonu i već na prvom takmičenju pokazali da su pripreme pred početak sezone urodile plodom. Naredno takmičenje na kojem će nastupiti Subotičani je Prvenstvo Vojvodine za seniore i I kolo lige koje će se održati 28.04.2012. godine u Subotici.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop