Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Izabrani najbolji sportski treneri u organizaciji RTV Yu Eco

26.02.2012.

Četrnaesti put zaredom RTV Yu Eco izabrao je najbolje sportske trenere. Izbor je obuhvatio više kategorija u kojem se pored stručnjaka iz Subotice birao i najbolji trener u Republici Srbiji. Svečana dodela priznanja održana su danas u hotelu Gloria.

5445_1.jpg

Za najboljeg mladog trenera Subotice proglašen je Uroš Brestovac, trener hokejaša Spartaka, trener sa najboljim rezultatima je Damir Petković, trener odbojkašica Spartaka, dok je najbolji trener Subotice za 2011. godinu Tomislav Antelj, trener Boks kluba Spartak. Nagrada je dodeljena i na republičkom nivou, a zaslužio ju je Igor Kolaković, selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Posebno priznanje dobio je Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije.

 - Bilo je ovo veliko iznenađenje za mene, drago mi je što je rad koji sam uložio, zajedno sa decom, prepoznat. Ovo priznanje samo obavezuje za dalje usavršavanje i dalji napredak- istakao je Uroš Brestovac, najbolji mladi trener.

Damir Petković prvi trener ŽOK Spartak se takođe zahvalio na priznanju koje je dobio - Ovo je veliko priznanje za mene, pogotovo jer je stiglo u debitantskoj sezoni na mestu prvog trenera Spartaka. Ova lična priznanja plod kolektivnog rada, pa moram da se zahvalim devojkama koje su shvatile potrebu rada i daljeg usavršavanja, te da se zahvalim svima iz kluba, gradskim strukturama, svim prijateljima kluba.

Tomislav Antelj,bokserski stručnjak proglašen je za najboljeg trenera Subotice u 2011. godini. - Spartak je već godinama u razvoju, i veoma je lako i lepo biti trener u Subotici. Imamo divnu saradnju sa gradskom upravom i Sportskim savezom Subotice. Ja sam samo jedan pion koji je prvi ispred Spartaka, zbog toga sam ja danas tu, a priznanje je zaslužio ceo klub.

Igor Kolaković sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije ostvario je veliki uspeh u prošloj godini osvajanjem zlatne Evropske medalje u Beču. -Ovo je najveće lično priznanje za mene. Priznanje shvatam i kao poštovanje Subotice i organizatora prema rezultatima odbojkaške reprezentacije u protekloj godini. Drago mi je što se nalazim među istaknutim trenerima koji su ranije dobijali ovakva priznanja - dodao je Kolaković na kraju.

Na svečanoj dodeli prisutan je bio i Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu grada Subotice koji se zahvalio sportskoj redakciji Yu Eco TV koja u velikoj meri prati sportska dešavanja i uspeh subotičkih sportista.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop