Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Zoran Milinković, novi šef struke Spartak Zlatibor vode

06.02.2012.

Danas je u prostorijama kluba predstavljen Zoran Milinković, novi šef struke FK Spartak Zlatibor voda.

5436_1.jpg

Novog šefa predstavio je predsednik kluba, Dragan Simović - Dešavanja u prelaznom roku su manje više pozabti svima. Otišao nam je Mirić u Crvenu Zvezdu i Slobodan Simović u Dinamo (Minsk). Nama kao klubu imponuje da jedan naš igrač pojača redove takvog kluba. Oko dovođenja igrača smo uglavnom završili posao, ali može da se desi još neki transfer.

Zahvalio bih se ovim putem Zoranu Njegušu na saradnji koja je bila korektna i uspešna što govori i podatak o osvajanju 25 bodova u jesenjem delu. Malo smo bili iznenađeni njegovim odlaskom pogotovo što se to desilo neposredno pred odlazak na drugi deo priprema u Budvu. Njeguš je izneo svoje razloge, međutim politika kluba se podudara sa stavovima većine klubova u Srbiji, da ono što sazri za transfer mora i može da ode. Mi još uvek nismo klub kao Partizan, Crvena Zvezda a od nedavno i Vojvodina koji mogu da izdvoje veliki novac za dolazak nekog igrača. Prinuđeni smo na veliki rad i da od igrača koji tek stasavaju napravimo prave fudbalere. To ume teško da padne ljudima iz struke i zbog toga su se naši putevi razišli. 

Nakon odlaska Njeguša bili smo u veoma nezavidnoj situaciji zbog malo vremena. Odlučili smo da je sigurno najbolja alternativa za nas u ovom trenutku da privolimo Milinkovića, našeg bivšeg trenera, sa kojim je FK Spartak Zlatibor voda ostvario istorijski uspeh, da se vrati u klub. Potvrdno je odgovorio i na naše veliko zadovoljstvo prihvatio da nam pomogne i preuzme ekipu - rekao je predsednik Dragan Simović.

Zoran Milinković ponovo među plavim golubovima - Putevi su nam se opet ukrstili. Kada sam odlazio iz Spartaka rekao sam doviđenja a ne zbogom i evo već se obistinilo da sam se vratio u klub. Srećan sam zbog toga, ostale su prijateljski odnosi i emocije iz sezone u kojem smo imali lepih i radosnih trenutaka. Malo je specifična situacija u kojem preuzimam klub, pripreme su u punom jeku, prelazni rok skoro završen, ali treba se uhvatiti u koštac sa tim i krenuti dalje. Čestitao bih Zoranu Njegušu na petom mestu i osvojenih 25 bodova u prvom delu sezone. Ne opterećujem se rezultatima, u Spartaku se dobro radi. Želim da donesem mnogo kvalitetnog rada i da svi damo sve od sebe, videćemo šta će nam to doneti i kakav plasman.

Zoran Milinković će sutra avionom doći do Tivta i priključiti ekipi koja je u Bečićima. Neće biti promena u stručnom štabu osim što će se priključiti i Marko Perović dugogodišnji asistent Milinkovića. Spartak Zlatibor voda sutra igra pripremnu utakmicu protiv ekipe Petrovca na terenu Jaza u 13h.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop