Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode započeli sa pripremama

18.01.2012.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode okupili su se danas u 12h na Gradskom stadionu i zvanično započeli pripreme za nastavak prvenstva. Dragan Simović, predsednik kluba pozdravio je igrače, poželeo im dobar rad i puno sportske sreće. Šef struke, Zoran Njeguš, izneo je plan rada. Ekipa će prvi deo priprema obaviti u Subotici, nakon čega sledi odlazak na dvonedeljne pripreme u Budvu, koje je planirano za 4. februar. Do odlaska u Crnu Goru odigraće dve kontrolne utakmice, protiv Banata i Radničkog iz Sombora.

5424_1.jpg

Posle kratkog upoznavanja sa pripremama, igrači su odradili prvi trening. Prisutno je bilo 27 fudbalera, opravdano je izostao jedino golman Goran Labus koji se vratio sa pozajmice iz Zvijezde (BiH), trenutno dobio poštedu od sedam dana zbog povrede koju ima. Pored standardnih prvotimaca ekipi su se pridružili i momci iz omladinskog pogona Milan Bjedov, Milan Vojvodić i Denis Benjak. Prisutna su bila i tri igrača koji su trenutno na probi, Đorđe Jocić (Novi Sad), Stefan đorđević (Proleter, Novi Sad) i Nemanja Marković (Fk Bačka 1901).

Kompletan spisak igrača na prvom treningu: Vladimir Torbica, Slobodan Simović, Nemanja Čović, Darko Puškarić, Vladimir Otašević, Fahrudin Đurđević, Nikola Stijaković, Milan Joksimović, Marko Mirić, Vidak Bratić, Branimir Aleksić, Aleksnadar Kovačević, Siniša Stevanović, Đorđe Despotović, Nikola Milanković, Marko Adamović, Aleksandar Nosković, Miljan Milivojev, Goran Antonić, Dino Šarac, Milan Bjedov, Milan Vojvodić, Nikola Mirković, Đorđe Jocić, Stefan Đorđević, Denis Benjak i Nemanja Marković.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop