Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Sjajni rezultati mačevalačkog kluba Spartak

05.12.2011.

Mačevalački klub Spartak u poslednjih mesec dana zabeležio je sjajne rezultate. Zbog izuzetnih rezultata u sablji, Subotica je ponovo postala kolevka sablje, kao što je to nekada bilo. Proteklog vikenda učestvovali su na seniorskom takmičenju "Trofej pobednika" koji je održan u Beogradu. Iako su svi takmičari Spartaka kadeti, nastupili su na ovom seniorskom takmičenju i osvojili 2 zlatne medalje i jednu srebrnu.

5408_1.jpg

Marko Kljajić osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju pošto je u fiunalu savladao svog klupskog kolegu Luku Tikvickog koji je samim tim zauzeo drugo mesto i srebrnu medalju. U konkurenciji muškaraca 8. mesto zauzeo je Martin Nimčević. U konkurenciji dama Bojana Kljajić zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju.

Mačevaoci Spartaka iako kadeti na ovom seniosrkom takmičnju pokazali su da su izuzetno spremni i da se u subotičkom klubu pod vodstvom trenera Lazara Jaramazovića radi izuzetno kvalitetno. Pobede u obe konkurencije na Trofeju pobednika poosvetli su Jovanu Popovu, dugogodišnjem sportskom radniku koji je iznenada preminuo 01.12.

Pre tri nedelje mačevaoci Spartaka nastupili su i na Evro kadetskom Kupu u Sofiji gde su takođe ostavrili izvanredne rezultate u sablji u jakoj konkurenciji svetskih mačevaoca. MARKO KLJAJIĆ zauzeo je visoko 16. mesto što mu je donelo 8 bodova na evropskoj rang listi čime je od 458 takmičara sa ove liste dospeo na 70 to mesto. Ovo je istorijski rezultat u kadetskoj sablji Srbije. LUKA TIKVICKI je zauzeo 35 mesto, MARTIN NIMČEVIĆ 44-to dok je BOJANA KLJAJIĆ na kraju zauzela 34. mesto.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop