Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Niz kulturnih dešavanja u decembru

06.12.2011.

Lokalna samouprava će, osim retrospektivnog koncerta povodom 50 godina Omladinskog festivala, u decembru 2011. godine podržati i organizovati niz drugih kulturnih i muzičkih manifestacija, najavila je pomoćnik gradonačelnika za kulturno-prosvetne delatnosti Ljubica Kiselički, na današnjoj konferenciji za novinare. O predstojećim kulturnim dešavanjima u gradu govorili su i direktor Subotičke filharmonije Miroslav Jovančić, kompozitor i pijanista Aleksandar Dujin i muzičar subotičkog Ansambla „Ravnica“ Nikola Jaramazović.

5131_1.jpg

Učenici bilingvalnih odeljenja prvog razreda Osnovne škole „10. oktobar“ u petak, 9. decembra, od 18 časova u fiskulturnoj sali OŠ „10. oktobar“ izvešće malu predstavu „Kako znamo nemački“. Predstava je, prema rečima Ljubice Kiselički, namenjena pre svega roditeljima i nastavnicima, ali i drugim gostima.

Koncert pod nazivom „Latino momenti" orkestra Aleksandra Dujina biće održan u petak, 9. decembra, u Velikoj većnici Gradske kuće. Kao vokalna solistkinja nastupiće mlada novosadska umetnica Nevena Reljin. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.

U nedelju, 11. decembra, u Velikoj većnici Gradske kuće, od 19.30 časova održaće se koncert Grupe „Ravnica“ iz Novog Sada i Ansambla „Ravnica“ iz Subotice: „Ravnica u srcu, tamburaši u duši“. Ulaznica po ceni od 300 dinara može da se kupi u Platou.

Tradicionalni gala Novogodišnji koncert i repriza gala koncerta Subotičke filharmonije biće održani u četvrtak, 29. decembra, i petak 30. decembra. Osim Štrausovih biće izvedena i dela savremenog srpskog kompozitora Božidara Trudića, kao i dela Čajkovskog, Bramsa, Musorgskog i drugih kompozitora. Dirigent je Stanko Jovanović iz Beograda, a kao solisti će nastupiti operski pevači Eva Kovač i Antal Čeh, kao i violinista Jovan Kolundžija. Ulaznice za prvo veče prodaju se po pozivu, po ceni od 5.000 dinara, a ako nešto preostane, naći će se u slobodnoj prodaji u Suvenirnici od 23. decembra. Ulaznice za drugo veče biće u prodaji od 12. decembra, takođe u Suvenirnici, po ceni od 1.000 dinara. Koncerti će biti održani u Velikoj većnici Gradske kuće, od 20 časova.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop