Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Promocija Gabora Sagmajstera za novi Dakar reli

12.11.2011.

Jedan od najboljih motorista Srbije, subotičanin Gabor Sagmajster spreman je za novi Dakar reli koji se održava od 1. do 15. januara 2012. g. On je danas sa svojom ekipom održao promociju na Trgu slobode gde su građani Subotice mogli da vide motor sa kojim će nastupati ove godine kao i motore koje je vozio na prošlim Dakar relijima.

5067_1.jpg

Gabor Sagmajster će na reliju nastupiti sa potpuno novim KTM motorom od 450 kubika, koji je za četrdeset kilograma lakši od od prošlogodišnjeg, ima 75 konjskih snaga i razvija maximalnu brzinu oko 180 km/h. Za odlazak na ovo svetsko prestižno takmičenje Sagmajsteru su pomogle mnoge firme kao što su dugogodišnji partner Euro Gas, zatim Office shoes, Legend, naravno pomoć je pružio i resor za sport i omladinu grada Subotice, Ministarstvo sporta i omladine Republike Srbije....

- Spreman sam za novi izazov na Dakaru. Fizički sam u dobroj kondiciji što mogu zahvaliti svom treneru Zoranu Ivanoviću koji me je pripremao. Ove godine sam učestvovao na preko trideset trka u okviru šampionata Srbije, Balkana i Alpe Adrije. Stigao mi je kao što vidite i potpuno nov motor koji je rađen isključivo za Dakar Reli, uz pomoć kojeg ću moći mnogo lakše da prolazim kroz dine i čudnovate predele Argentine i Čilea. Na takmičenje krećem sa šestočlanom ekipom, tako da će uz mene biti Predrag Milinković, novinar RTS-a, moj prijatelj i dugogodišnji pratilac Marko Kopunović, Gligorije Gligorijević sa Eurosporta, Vlada Rajević moj prijatelj sa moto krosa sada u ulozi asistenta i Srđan Milosavljević glavni predstavnik KTM-a u Srbiji - rekao je Gabor Sagmajster.

Ovogodišnje takmičenje će se sastojati od 14 etapa, u dužini od 8.500 km. Voziće se kroz predele Argentine, Čilea i Perua. Do sada je već prijavljeno oko 465 vozila, od kojih je oko 190 motorista među kojima je ui naš sugrađanin Gabor Sagmajster.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop