Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Novi stipendijski ugovori u Fk Spartak Zlatibor voda

25.08.2011.

Spartak Zlatibor voda mnogo truda i pažnje posvećuje mlađim selekcijama. Prate se mladi igrači, njihov trud i rad, a oni najbolji dobijaju stipendijske ugovore. Danas su u trofejnoj sali Sportskog Saveza trojica mladih fudbalera potpisala svoje prve stipendijske ugovore, Bojan Čiča (1996.), Ratko Milovac (1994.) i Denis Benjak (1994.) Mlade momke predstavio je Igore Pejović direktor kluba, i trener Predrag Pršić koji je radio sa njima.

5016_1.jpg

- U Spartak Zlatibor vodi pazimo na budućnost i pravimo bazu za dalji napredak kluba. Ovi momci koji danas potpisuju svoje ugovore istakli su se dobrim radom i kvalitetnim igrama. Mi smo tu da im pružimo šansu. Igra koju su do sada pokazali bile su najbolja preporuka da se na njih mora računati - istakao je Igor Pejović, direktor Spartak Zlatibor vode.

Bojan Čiča je 1996. godište, igra na poziciji štopera i najmlađi je među trojicom novih stipendista. On je već deset godina u klubu i prošao je sve selekcije kluba. O njegovom kvalitetu govori i podatak da je reprezentativac Srbije u njegovom godištu. Denis Benjak igra na poziciji levog veznog, dok je Ratko Milovac napadač. Njih dvojica su zaigrala na prijateljskoj utakmici protiv Potisja u Kanjiži, Milovac se dokazao sa dva lepa gola u svom prvencu dok je Benjak uspešno asistirao kod petog pogotka. Po rečima trenera Pršića, Milovac je možda i najbliži prvom timu, naravno ukoliko to bude u skladu sa planovima Zorana Njeguša, šefa struke subotičkog superligaša.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop