Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Finale "Budi fer - pokreni igru" u OŠ "Sonja Marinković"

15.10.2011.

U OŠ "Sonja Marinković" danas je održano finalno takmičenje projekta "Budi fer-pokreni igru 2011" u realizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sportskog saveza Vojvodine i grada Subotice resora za sport i omladinu. Na finalnom takmičenju okupilo se oko 500 đaka iz 11 osnovnih škola iz 10 gradova Srbije (Ada, Šid, Pančevo, Bečej, Subotica, Bela crkva, Smederevo, Valjevo, Kruševac i Jagodina).

4927_1.jpg

Otvaranju su prisustvovali Modest Dulić, pokrajinski sekretrar za sport i omladinu, Mladen Stojšin generalni sekretar sportskog saveza Vojvodine, Nemanja Simović - član gradskog veća za sport i omladinu, Milorad Dokmanac, savezni selektor rvača i dr.

- Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu promoviše vrednosti fer igre u okviru projekta izrade strategije razvoja sporta u AP Vojvodini. Jedan od načina promocije jeste realizacija pilot projekta pod nazivom „Budi fer - pokreni igru“ koji naš sekretarijat sprovodi poslednje četiri godine u partnerstvu sa lokalnim samoupravama i osnovnim školama sa teritorije AP Vojvodine. Ove godine projekat je proširen i obuhvata osnovne škole iz cele Republike Srbije. Škole koje učestvuju u finalnom takmičenju dolaze iz sledećih gradova / opština: Ada, Bečej, Šid, Bela Crkva, Pančevo, Subotica, Smederevo, Valjevo, Jagodina i Kruševac. Pokrovitelj projekta je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije - Istakao je Modest Dulić.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop