Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić primio rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba Novi Beograd

20.09.2021.

„Danas sam imao izuzetno zadovoljstvo da ugostim rukovodstvo, članove stručnog štaba i igrače Vaterpolo kluba Novi Beograd. Reč je o relativno mladom klubu, formiranom 2015. godine, danas vicešampionima Srbije sa ogromnim ambicijama da budu prvaci naše zemlje i da naprave ozbiljan rezultat i u Ligi šampiona, što im ja od srca želim. Imena koja nastupaju za ovaj klub poželeo bi svaki svetski vaterpolo klub“, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić nakon današnjeg prijema članova uprave, stručnog štaba i igrača VK Novi Beograd, u Plavoj sali Gradske kuće.

 14570_1.jpg

Danas je završni dan njihovih priprema, podsetio je gradonačelnik Bakić, i dodao da je njihov boravak u Subotici bila uzetna čast i za ovaj grad, i za sve Subotičane, i za njega lično.

 14570_2.jpg

„Nadam se da su i igrači iz subotičkih vaterpolo klubova posmatrali na koji način se pripremaju veliki šampioni, kakvi su igrači Vaterpolo kluba Novi Beograd. Svima je poznato ko su naši olimpijski šampioni Mandić, braća Pijetlović, Rašović, Jakšić. Verujem da su sve što su zamislili da urade u Subotici sproveli u delo. Želim im da u predstojećim takmičenjima ostvare najbolje rezultate i da promovišu Suboticu na koju, kad god im to bude potrebno, mogu da se oslone“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

U ime Vaterpolo kluba Novi Beograd, gradonačelniku Stevanu Bakiću na prijemu, gostoprimstvu i uslovima koji su im pruženi tokom priprema zahvalio se menadžer prvog tima Slobodan Soro.

14570_3.jpg 

„Na licima Subotičana koji su nas prepoznavali na ulici primetno je bilo zadovoljstvo što boravimo u Subotici. Prvi deo priprema je uspešno završen, mi idemo dalje. Samo jedna stvar koja mi se nije dopala je to što smo bili kratko u Subotici, svega šest dana. Voleli bismo da smo to malo produžili, ali nadam se da ćemo doći ponovo i da će nam biti još lepše, tim pre što znamo gde dolazimo i šta nas čeka. Ovde je sve bilo dobro, od bazena, vode, golova, temperature vode, higijene i vremena koje nam je bilo pruženo i u teretani, i u bazenu, do rekvizita, odlične hrane i smeštaja, kao i male razdaljine između hotela u kom smo boravili i bazena“, istakao je Slobodan Soro.

14570_4.jpg 

Uoči prijema u Plavoj sali Gradske kuće, kapiten naše vaterpolo reprezentacije Dušan Mandić je, u ime VK Novi Beograd, u Velikoj većnici Gradske kuće gradonačelniku Bakiću uručio dres ovog kluba i loptu sa potpisima igrača, stručnog štaba i rukovodstva VK Novi Beograd.

 14570_5.jpg

Prijemu su prisustvovali i članovi Gradskog veća Grada Subotice, Nataša Aleksić i Srđan Samardžić.

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Медија-центар и ПротоколMedija-centar i ProtokolВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaMinistarstvoPanonreg

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy
Colour Coop