Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

„Muzeji za 10“

19.05.2021.

U ovogodišnjoj manifestaciji „Muzeji za 10“, jednoj od najvećih nacionalnih muzejskih inicijativa, koja je održana od 12. do 18. maja 2021. godine, Gradski muzej Subotica i Savremena galerija Subotica ponudili su niz besplatnih kulturnih programa. Manifestacijom „Muzeji za 10“ ove godine obeležena je Nacionalna nedelja muzeja, Evropska noć muzeja i Međunarodni dan muzeja.

14290_1.jpg

Član Gradskog veća zadužena za oblast kulture i obrazovanja, Milanka Kostić, posetila je u ponedeljak, 17. maja 2021. godine, u Gradskom muzeju izložbu „Budimski barokni slikar Matija Žeravić“ gde je direktorka Gradskog muzeja Aniko Mihajlović upoznala sa aktulenostima u ovoj ustanovi, a bilo je reči i o novim projektima i programima.

„U  utorak 18. maja, u Savremenoj galeriji posetila sam izložbu 'Izolacija' subotičkog autora Geze Rica koji živi i radi u Austriji i izložbu 'Gestovi gradske svakodnevice' umetnika Aleksandra Botića. Tom prilikom , direktor Savremene galerije Arpad Blaško govorio je i o programima Savremene galerije Subotica, kao i o  načinu funkcionisanja  i rada ove gradske institucije kulture“, navela je Milanka Kostić.

Naglasila je da je tokom sedam dana trajanja ove manifestacije subotička publika imala priliku da poseti  izložbe, ali i da se uključi u interaktivne radionice za decu i odrasle, da pogleda zanimljive filmove i prisustvuje edukativnim predavanjima i performansima.

Manifestacija „Muzeji za 10“ održana je pod pokroviteljstvom Ministarstva  kulture i informisanja Republike Srbije, a ovogodišnja tema je „Budućnost muzeja: nove ideje, nove prakse“. Manifestaciju je podržao i Grad Subotica.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop