Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

OBAVEŠTENjE O PODNETOM ZAHTEVU ZA DAVANjE SAGLASNOSTI NA STUDIJU O PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU projekta: bazne stanice mobilne telefonije: „Mišićevo – SUU114 SUO114“-„TELEKOM SRBIJA“ a.d.

15.04.2021.

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, na osnovu člana 20. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl glasnik RS“ br.135/04 i 36/09) objavljuje:

OBAVEŠTENjE O PODNETOM ZAHTEVU ZA DAVANjE SAGLASNOSTI NA STUDIJU O PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Dana 14.04.2021. godine, podnosilac zahteva TELEKOM SRBIJA“ a.d., Beograd, Takovska br. 2, podneo je zahtev za davanje saglasnosti na studiju procene uticaja na životnu sredinu projekta: bazne stanice mobilne telefonije: „Mišićevo – SUU114 SUO114“, na katastarskoj parceli 41912/2 К.О. Donji grad, u Maloj Bosni, Subotica (46.007249⁰; 19.516556⁰).

Javni uvid u predmetnu Studiju može se izvršiti u Gradskoj kući u Subotici, Trg slobode 1, u prostorijama Službe za zaštiitu životne sredine i održivi razvoj, I sprat, soba 130, svakog radnog dana od 10 do 12 časova od 19.04.2021. do 25.05.2021., kao i elektronski na sajtu Grada Subotice (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla).

Zainteresovana javnost mišljenja u vezi s predmetnom studijom može da dostavi u pisanoj formi, elektronski na adresu zivotnasredina@subotica.rs, odnosno poštom ili lično u prostorije Službe.

Javna prezentacija Studije i javna rasprava održaće se 25.05.2021. godine sa početkom u 13:30 časova u Gradskoj kući u Subotici (Trg slobode 1, I sprat soba 130).

Javni uvid i javna rasprava organizuju se u skladu sa Instrukcijama o pravilima ponašanja u Gradskoj upravi Grada Subotice u primeni mera zaštite od zarazne bolesti COVID-19 nakon ukidanja vanrednog stanja.

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Медија-центар и ПротоколMedija-centar i ProtokolВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaMinistarstvoPanonreg

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy
Colour Coop