Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

Obaveštenje Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine o zahtevu za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja zatečenog stanja i javnom uvidu - Veterinarski zavod Subotica a.d.

19.08.2020.

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine Novi Sad, obaveštava javnost da je nosilac projekta Veterinarski zavod a.d. Subotica podneo zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu projekta „Objekat u ozakonjenju - Rekonstrukcija – promena namene magacina ambalaže i gotovih proizvoda za upotrebu u veterini u Pogon za proizvodlju inaktivisanih bakterijskih vakcina i primarno i sekundarno pakovanje seruma za upotrebu u veterini, spratnosti P i P+1 na kp. 11707/1 KO Donji Grad Subotica.

Javna rasprava i prezentacija održaće se 8.9.2020. godine u zradi Vlade AP Vojvodine u Novom Sadu. U cilju organizovanja zdravstveno bezbednosnih uslova za održavanje javne rasprave i prezentacije, neophodno je da svi zainteresovani najave svoje učešće telefonskim putem 021 487 46 90 ili putem elektronske pošte na e-mail: ekourb@vojvodina.gov.rs.

Javni uvid u predmetnu studiju omogućen je i u prostorijama Gradske uprave u Subotici, do 7.9.2020. godine, svakog radnog dana od 10 do 14 časova, u prostorijama Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj (Gradska kuća, I/130).

Javni uvid u prostorijama Gradske uprave Subotica organizuje se u skladu sa Instrukcijama o pravilima ponašanja u Gradskoj upravi Grada Subotice u primeni mera zaštite od zarazne bolesti COVID-19 nakon ukidanja vanrednog stanja.

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Медија-центар и ПротоколMedija-centar i ProtokolВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaMinistarstvoPanonreg

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy
Colour Coop