Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA DAVANJE SAGLASNOSTI NA STUDIJU O PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU - „Postrojenje za neutralizaciju štetnih materija u vazduhu iz uređaja u hali impregnacije (hala IV.1) i komora za farbanje (hala II)“-„SIEMENS“ d.o.o.

22.05.2020.

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, na osnovu člana 20. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl glasnik RS“ br.135/04 i 36/09) objavljuje:

OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA DAVANJE SAGLASNOSTI NA STUDIJU O PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Dana 26.3.2020. godine, podnosioc zahteva „GLOBAL Innovation Projects“ doo, Novi Beograd, Dušana Vukasovića br. 37/23, ovlašćen od strane investitora „SIEMENS“ d.o.o., Beograd, Omladinskih brigada br. 90v, podneo je zahtev za davanje saglasnosti na studiju procene uticaja na životnu sredinu projekta: „Postrojenje za neutralizaciju štetnih materija u vazduhu iz uređaja u hali impregnacije (hala IV.1) i komora za farbanje (hala II)“, na katastarskoj parceli 33964/1 KO Donji grad, Subotica (46.081319⁰; 119.639591⁰).

Javni uvid u predmetnu Studiju može se izvršiti u Gradskoj kući u Subotici, Trg slobode 1, u prostorijama Službe za zaštiitu životne sredine i održivi razvoj, I sprat, soba 130, svakog radnog dana od 10-12 časova od 29.5.2020. do 2.7.2020., kao i elektronski na sajtu Grada Subotice (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla).

 

Studija se u celosti može preuzeti ovde: http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Studije/501-114-2020-draft.pdf

 

Zainteresovana javnost mišljenja u vezi s predmetnom studijom može da dostavi u pisanoj formi, elektronski na adresu zivotnasredina@subotica.rs, odnosno poštom ili lično u prostorije Službe.

Javna prezentacija Studije i javna rasprava održaće se 2.7.2020. godine sa početkom u 12 časova u Gradskoj kući u Subotici (Trg slobode 1, I sprat soba 130).

Javni uvid i javna rasprava organizuju se u skladu sa Instrukcijama o pravilima ponašanja u Gradskoj upravi Grada Subotice u primeni mera zaštite od zarazne bolesti COVID-19 nakon ukidanja vanrednog stanja.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop