Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA ODLUČIVANJE O POTREBI PROCENE UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU - Izgradnja fabrike betona na k.p. 14779/9 KO Novi Grad

14.04.2020.

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Služba za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, na osnovu člana 10. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl glasnik RS“ br.135/04 i 36/09) objavljuje:

OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA ODLUČIVANJE O POTREBI PROCENE UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Podnosilac zahteva „KUBARCH“ doo za projektovanje, inženjering i konsalting, Subotica, Aleja Maršala Tita br. 13, ovlašćeno od strane preduzeća „Dunav Coop“doo, Subotica, Proleterskih brigada br. 120 , podneo je Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta: „IZGRADNJA FABRIKE BETONA – betonjerka kapaciteta 30 tona na 1h (sat)“, zaveden pod brojem IV-08/I-501-118/2020, a koji se planira na katastarskoj parceli 14779/9 K.O. Novi grad, u ulici Magnetna polja bb, Subotica (46.098191⁰; 19.692282⁰).


Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti elektronski, preuzimanjem sa sajta Grada Subotice (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla) ili sa adrese: http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Dokumenti/501-118-2020.zip


Zainteresovani organi, organizacije i javnost u roku od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja mogu dostaviti mišljenja o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na životnu sredinu elektronskom poštom na adresu zivotnasredina@subotica.rs ili poštom na adresu Grad Subotica, Gradska uprava, Služba za zaštitu životne sredine i održivir razvoj, Trg Slobode 1, I-128.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop