Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Fokus preporučuje britanski post pank

31.07.2009.

Na press konferencij u Fokus fondaciji najavljen je koncert dve post pank grupe iz Britanije koje će na svojoj Evropskoj turneji, 3 agusta, predstaviti subotičanima u prostorima Baš kuće. Više o ovome čujte od Branislava Filipovića i Bojana Francuskog u video klipovima.

***

Caution Horses i Fashoda Crisis su post pank bendovi sa južne obale Britanije, iz Brajtona i Sautenda. U sklopu svoje evropske turneje posetiće i Suboticu, 03. avgusta 2009. godine. Koncert će se održati u Baš kući, sa početkom u 22.00.

Britanski punk bend CAUTION HORSES, nastao 2006. u gradu Chichester, čine gitarista Russ Arnott, basista Andy Phipps i bubnjar James Aslett. Kritičari ga porede sa Gang Of Four i Mclusky, dok kao uticaje navode Hot Snakes, Talking Heads, Devo i Skeleton Key. Sam bend definiše svoj zvuk kao ćoškasti matematički rock-disco-punk. Svoj prvi EP grupa je snimila u Electric Studios u Brighton-u sa ukupno 7 pesama snimljenih iz prvog pokušaja na pozajmljenoj opremi i uz pomoć, takođe pozajmljenog, tonca. Izdavač je Worthingbased DIY label I Made This Records. Nakon kraće engleske turneje, bend je počeo da radi na novom materijalu, uskoro objavljenom na zajedničkom EP-ju sa Fashoda Crisis iz grada Essex.

https://myspace.com/cautionhorses

FASHODA CRISIS je osnovan 2005. u, po rečima benda, “kreativnom vakuumu” grada Southend u blizini Essex-a. Zapaljiv i konfrontativan, povezujući anarhični „alt rock paint-stripping” zvuk i nastup sa melodičnim pop senzibilitetom, bend je izgradio solidnu reputaciju na svom manifestu podsmevanja apsurdu live nastupima “iz utrobe”. Tekstove karakterišu politička retorika i socijalni komentari te tamna lična lirika, prožeta inteligentnim, naglim, strastvenim i po zlovolju smrtnim humorom. 2009. objavljuju album Mischief Of One Kind And Another.

https://myspace.com/fashodacrisis

Organizator koncerta je FOKUS Fondacija u saradnji sa Bojanom Francuskim, a njihovo gostovanje su podržali i Baš kuća, NitroPet, Agrooprema i Agrofish trade.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop