Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Subotici dodeljena bespovratna sredstva za realizaciju projekta „Raznobojna saradnja“

11.12.2017.

Pokrajinska sekretarka za finansije Smiljka Jovanović uručila je danas, u Novom Sadu, 74 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva u okviru drugog ovogodišnjeg konkursa resornog sekretarijata za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije. Vrednost ovih ugovora iznosi 126,8 miliona dinara. Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za finansije zaključili su ugovor kojim su Gradu Subotici dodeljena bespovratna sredstva u visini od četiri miliona dinara za realizaciju projekta „Raznobojna saradnja“, koji se sprovodi u okviru Interreg – IPA programa prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije u periodu od 1. juna 2017. do 31. maja 2020. godine.

11520_1.jpg

Sredstva Pokrajinskog sekretarijata za finansije namenjena su umanjenju obaveze sopstvenog učešća Grada Subotica u realizaciji ovog projekta.

Osnovni cilj projekta „Raznobojna saradnja“ je proširenje ponude iz oblasti kulture, izgradnja domova kulture na Paliću i u Morahalomu, kao i saradnja pograničnih kulturnih ustanova i nevladinih organizacija koje zajednički utiču i na razvoj turizma. 

Očekivani rezultati projekta su nove kulturne manifestacije, dešavanja i programi (festivali, izložbe, itd), zajednička veb-prezentacija sa informacijama o aktuelnim programima u regiji.

Pokrajinski sekretarijat za finansije je za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova EU izdvojio ukupno 200 miliona dinara u 2017. godini i zaključio ukupno 122 ugovora, s tim da je na osnovu prvog konkursa za prvu polovinu godine za ovu namenu dodeljeno već 48 ugovora. 

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZAImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop