Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz kulture

Subotici dodeljena bespovratna sredstva za realizaciju projekta „Raznobojna saradnja“

11.12.2017.

Pokrajinska sekretarka za finansije Smiljka Jovanović uručila je danas, u Novom Sadu, 74 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva u okviru drugog ovogodišnjeg konkursa resornog sekretarijata za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije. Vrednost ovih ugovora iznosi 126,8 miliona dinara. Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za finansije zaključili su ugovor kojim su Gradu Subotici dodeljena bespovratna sredstva u visini od četiri miliona dinara za realizaciju projekta „Raznobojna saradnja“, koji se sprovodi u okviru Interreg – IPA programa prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije u periodu od 1. juna 2017. do 31. maja 2020. godine.

11520_1.jpg

Sredstva Pokrajinskog sekretarijata za finansije namenjena su umanjenju obaveze sopstvenog učešća Grada Subotica u realizaciji ovog projekta.

Osnovni cilj projekta „Raznobojna saradnja“ je proširenje ponude iz oblasti kulture, izgradnja domova kulture na Paliću i u Morahalomu, kao i saradnja pograničnih kulturnih ustanova i nevladinih organizacija koje zajednički utiču i na razvoj turizma. 

Očekivani rezultati projekta su nove kulturne manifestacije, dešavanja i programi (festivali, izložbe, itd), zajednička veb-prezentacija sa informacijama o aktuelnim programima u regiji.

Pokrajinski sekretarijat za finansije je za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova EU izdvojio ukupno 200 miliona dinara u 2017. godini i zaključio ukupno 122 ugovora, s tim da je na osnovu prvog konkursa za prvu polovinu godine za ovu namenu dodeljeno već 48 ugovora. 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop