Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obaveštenja

Obaveštenje JKP „Čistoća i zelenilo“ u vezi odvoženja komunalnog otpada iz MZ „Bajmok“

12.07.2017.

Obaveštavaju se stanovnici – vlasnici nepokretnosti sa teritorije Mesne zajednice Bajmok da će JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica izvršiti uvođenje u registar korisnika  usluga sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava u MZ Bajmok i da će počev od 01.08.2017. godine vršiti uslugu  u smislu člana 8. i 17. Odluke o održavanju čistoće.

Korisnici komunalne usluge dužni su da komunalni otpad odlažu u posude za sakupljanje otpada (tipske posude – kante zapremine 120 l) ukoliko ih poseduju ili u polietilenske vreće (bez obzira na boju)  zapremine od 50 do 120 litara. Otpad od košenja i baštenski otpad takođe odlagati u polietilenske vreće (bez obzira na boju) u rasponu zapremina kao za komunalni otpad. Otpad od orezivanja iseći na maksimalnu dužinu od 50 cm, vezati u snopove i odložiti pored vreća.

Odvoženje komunalnog otpada vršiće se po režimu dva puta mesečno - petkom i to počev od 04.08. (avgusta) tekuće godine i to desna strana naselja od Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice, a leva strana naselja od  Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice u petak 11.08. i tako naizmenično svakog petka u mesecu.

Molimo buduće korisnike komunalne usluge da komunalni otpad pripremljen na opisan način, odlože na dan predviđen za odvoženje komunalnog otpada ispred svojih objekata na javnu površinu na mesto bliže saobraćajnici na kome vozilo JKP "Čistoća i zelenilo" ima nesmetan pristup.

Odvoženje komunalnog otpada putem polietilenskih vreća stanovnicima MZ Bajmok vršiće se sve do podele posuda za sakupljanje otpada (tipskih kanti).

U periodu do 01.08. JKP "Čistoća i zelenilo", će u cilju održavanja komunalnog reda na teritoriji MZ Bajmok, vršiti uslugu sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada iz domaćinstava pripremljen na prethodno opisan način, bez naknade. Režim sakupljanja i odvoženja bez naknade po sledećem:

  • 14.07. petak – deo MZ sa leve strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice
  • 21.07. petak – deo MZ sa desne strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice
  • 28.07. petak – deo MZ sa leve strane Somborskog puta gledajući iz pravca Subotice

Za izvršenu uslugu počevši od 01.08.2017. JKP "Čistoća i zelenilo" će izdavati račun objedinjene naplate komunalnih usluga shodno dopuni odluke o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja , odvoženja i deponovanja otpada.

Za izdate račune po izvršenoj usluzi korisnici će moći reklamirati račune u roku od 8 (osam) dana od dana prijema računa (početak septembra). Reklamacije će se moći vršiti u JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, na adresi Jožefa Atile 4, Subotica, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i u kancelariji MZ Bajmok u vremenu od 11 do 18 časova radnim danom.
Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop